15.09.2017
 

I v letošním školním roce pokračujeme v realizaci projektu Techno - emocionální kuchyně, díky kterému k nám do školy zavítají přední kuchařské osobnosti. Postupně ve workshopech přivítáme šéfkuchaře regionálních restaurací, např. pana Miroslava Moldřika z hotelu City City či pana Pavla Čadila ze Zámečku Petrovice u Karviné. Ze zástupců pražských hotelů a restaurací se těšíme na workshopy Pavla Býčka (Alcron) či Pavla Buchwaldka (Zlatá Praha) a své kuchařské talenty povedou ve svých workshopech i zástupci Asociace kuchařů a cukrářů ČR, a to prezident AKC ČR pan Miroslav Kubec či předseda pobočky Severní Morava a Slezsko pan Václav Forman. Talentované kuchaře čekají i exkurze do špičkových hotelů a restaurací. Reportáže z nich vám budeme postupně přinášet.

Mgr. Anna Slaninová